Laatste rechte lijn voor de werf

Sinds vrijdagochtend 1 december 2017, zijn er ongeveer 80 arbeiders opgetrommeld om de nieuwe tegels te leggen op het Dumonplein. Ze zullen non-stop keihard doorwerken (ook ‘s nachts) tot wanneer het gedaan is, wellicht nu zaterdag 2 december tegen het einde van de dag.

Daarom zal het stukje Orbanlaan tussen de Schermlaan en de d’Huartlaan op zaterdag 2 december afgesloten zijn voor alle verkeer in de richting van het Dumonplein. Het is wel mogelijk om het plein te bereiken via de omleiding langs de Peetersstraat/Grote prijzenlaan/Baron d’Huartlaan.

De finale werken zullen geen impact hebben op de markt die zal doorgaan op de Baron d’Huartlaan.

Van maandag 4 december tot woensdag 6 december zal het bedrijf Krinkels dan de aanplantingen doen en het plein wat opkuisen en helemaal vrij maken zodat er plaats is, vanaf 7 december voor het opzetten van de feesttent voor het Xmas Festival. Het duurt immers inderdaad één week om die tent op te zetten. Alles zal dus klaar zijn voor 13 december, de dag dat het Xmas festival plechtig zal worden geopend !

Wij hebben er alles aan gedaan om de hinder tijdens deze laatste dagen van de werf echt tot een minimum te beperken en wij willen u dan ook allemaal bedanken voor uw begrip en het geduld dat u hebt gehad gedurende de hele duur van de werken sinds dit voorjaar.